Warande

Verpleegkundige nachtdienst

Warande, Bovenwegen, Mondriaan

 

Wij zoeken voor 24 uur per week een Verpleegkundige voor de nachtdiensten.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor een gecombineerde zorgafdeling, welke bestaat uit revalidatie-unit Mondriaan en de langdurig verblijfafdeling Van Gogh.

Afdeling  Revalidatie Mondriaan (16plaatsen) Op de afdeling streven wij naar een ‘Therapeutisch klimaat’ “waarbij wij alle functionele activiteiten zien in het kader van “Alles is Revalidatie”. Het uitgangspunt bij de behandeling van de cliënt is wat de cliënt nog zelf kan, vanuit dat punt wordt de revalidatie opgepakt. De primaire doelstelling is dat de cliënt hierbij terugkeert naar de eigen woonomgeving. De revalidatie unit is een veelzijdige en dynamische afdeling. 16 plaatsen

Afdeling Van Gogh (15 plaatsen) Hier wordt langdurige somatische zorg verleent aan onze bewoners. Tevens is dit een leerafdeling.

Als verpleegkundige verleen je de zorg conform zorgleefplan .Daarnaast lever je een bijdrage in samenspraak met de EVV’rs  zodat de zorgplannen op orde zijn en afspraken worden nageleefd.

Je beschikt over: 

  • diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5;
  • de deskundigheid om cliëntgericht en verantwoord zorg te verlenen;
  • vaardigheden om collega’s te coachen en feedback te geven;
  • affiniteit met revalidatie binnen een therapeutisch klimaat;
  • een flexibele instelling en enthousiasme;
  • bij voorkeur relevante werkervaring;
  • Je hebt een gezonde dosis humor en weet de cliënten te enthousiasmeren.

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij kijken graag samen naar jouw wensen en kwaliteiten. Naast deze uitdagende functie bieden wij volop persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en faciliteiten als een coach, intervisie, -en opleidingsmogelijkheid. Je krijgt alle gelegenheid om op een zelfstandige wijze de functie vorm te geven. De functie is ingedeeld in schaal 45, conform de CAO VVT.

Meer weten? Bel 030 – 69 28 511  en vraag naar Annette Steenhoff, teammanager.

Over Bovenwegen Warande Verpleeghotel Bovenwegen biedt langdurige zorg en revalidatie aan ouderen en heeft daarnaast een eigen hospice. Het welzijn en de zelfstandigheid van cliënten staat voorop. Bovenwegen heeft ongeveer 95 bewoners en 90 medewerkers, die in kleine teams werken. De organisatie is volop in ontwikkeling. Er is een hechte sfeer en een open cultuur met veel regelruimte voor de medewerkers. De vestiging heeft inpandige kinderopvang. De kinderen uit de kinderopvang gaan regelmatig op bezoek bij de bewoners. In het gastvrije restaurant kunnen bewoners en hun bezoek elke avond dineren. Bovenwegen is gevestigd in Zeist in een bosrijke omgeving. Het maakt deel uit van zorgorganisatie Warande, met vestigingen in Bilthoven, Houten en Zeist. Binnen Warande zijn er veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien.