Warande

Wij zoeken

Verzorgenden IG niveau 3 nachtdienst

Warande is voor haar vestiging Heerewegen op zoek naar enthousiast verzorgend talent voor haar bewoners en collega’s om het team compleet te maken.

 24 uur per week

Als Verzorgende in de nachtdienst ben je samen met je collega’s aanspreekpunt voor bewoners. Je verleent de  zorg en observeert de bewoners in de nacht en rapporteert waar nodig aan jouw collega’s die overdag werken. Je bent een kei in je vak en je zet jezelf volledig in voor tevreden bewoners en een uitstekende zorgverlening. Je volgt nieuwe ontwikkelingen en je zorgt voor een optimale uitvoering van het zorgleefplan.

Wij vragen
- diploma Verzorgende I.G. (niveau 3)
- het vermogen om bewonersgerichte en verantwoorde zorg te verlenen
- vaardigheden om bewoners te ondersteunen in hun zelfredzaamheid
- een zelfstandige en professionele houding
- een flexibele instelling en enthousiasme
- bij voorkeur relevante werkervaring

Wij bieden
- een vast contract
- een Talentmeting
- de mogelijkheid om tweemaal per jaar te solliciteren voor de interne opleiding tot Verpleegkundige niveau 4
- een werkomgeving met een goede sfeer en collegiale samenwerking
- arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT)
- salaris conform functiegroep 35
- eindejaarsuitkering van 7,4%
- eigen kinderdagverblijf in Zeist en Houten

Meer weten? Bel 030-6938000 en vraag naar Annelies Vlaanderen, Teamleider zorg.

Heerewegen
Warande Wooncentrum Heerewegen biedt specialistische, geestelijke zorg voor ouderen met dementie. Daarnaast biedt Heerewegen tijdelijk verblijf, nachtopvang en revalidatie aan. De vestiging staat bekend om haar professionaliteit en kwaliteit van de relaties met patiënten. De sfeer is opbouwend en warm. Heerewegen werkt in de driehoek van wetenschap, onderwijs en praktijk: de vestiging heeft een eigen leerafdeling, werkt samen met kenniscentra van ’Universitair Medische Centra en loopt voorop op het gebied van innovaties in de zorg. Resultaten uit onderzoek worden in Heerewegen getest. Heerewegen heeft ongeveer 160 bewoners en 155 medewerkers. Binnen de teams is veel ruimte om het werk zelf te organiseren. Heerewegen is gevestigd in Zeist in een bosrijke omgeving. Het maakt deel uit van zorgorganisatie Warande, met vestigingen in Bilthoven, Houten en Zeist. Binnen Warande zijn er veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien.

Deze advertentie wordt intern en extern geplaatst. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.