Warande

VerpleegkundigenVerzorgenden

Verpleegkundigen en Verzorgenden IG antroposofie

Warande is voor haar antroposofische vestigingen Het Leendert Meeshuis in Bilthoven, Huize Valckenbosch en de afdeling Eva Mees in Zeist op zoek naar enthousiast verpleegkundig en verzorgend talent voor haar bewoners en collega’s om het team compleet te maken.

Verpleegkundigen en verzorgenden IG antroposofie
Aantal uren in overleg , tot 36 uur per week.

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en borging van de kwaliteit van zorg rondom onze bewoners. Je werkt voor een deel van je werktijd ook mee in de dagelijkse zorgverlening. Je begeleidt en ondersteunt collega’s op een coachende manier. Je bent voor je zorgcollega’s vraagbaak voor (verpleegtechnische) vragen en bij complexe situaties. Je hebt oog voor kwaliteit van zorg en het welbevinden van de bewoners. Je ziet erop toe dat het zorgleefplan optimaal wordt uitgevoerd. Je hebt inzicht in zorgprocessen en je weet de zorg doelmatig en doelgericht te organiseren. Je zet je talent in door deel te nemen aan projecten gericht op verbetering van de kwaliteit van zorg.

Als Verzorgende IG ben je samen met je collega’s aanspreekpunt voor bewoners. Je verleent de dagelijkse zorg en je signaleert actief als de zorgvraag verandert. Je bent een kei in je vak en je zet jezelf volledig in voor tevreden bewoners en een uitstekende zorgverlening. Je volgt nieuwe ontwikkelingen en je zorgt voor een optimale uitvoering van het zorgleefplan.

De afdelingen bieden wonen, zorg en begeleiding vanuit een antroposofische grondslag. Het antroposofisch mensbeeld is een inspiratiebron voor menslievende zorg, aandacht en respectvolle bejegening voor de medemens.

Wij vragen
- diploma Verpleegkundige niveau 4 of Verzorgende I.G.
- het vermogen om bewonersgerichte en verantwoorde zorg te verlenen
- vaardigheden om bewoners te ondersteunen in hun zelfredzaamheid
- een zelfstandige en professionele houding
- een flexibele instelling en enthousiasme
- bij voorkeur affiniteit met antroposofie en relevante werkervaring

Wij bieden
- een vast contract
- een werkomgeving met een goede sfeer en collegiale samenwerking
- salaris conform cao VVT functiegroep 45 (verpleegkundige) en functiegroep 35 (verzorgende)
- eindejaarsuitkering van 7,4% en vakantiebijslag 8%
- pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn
- eigen kinderdagverblijf in Zeist en Houten

Interesse?
We gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.